Listen Festival lost line-up

Listen Festival heeft de volledige line-up van de vierde editie vrijgegeven. Ook in 2019 zal het main event doorgaan op haar ondertussen vertrouwde stek in de Horta galerij. Woensdag 17 april is het openingsconcert in het Flagey gebouw, met pioniers der afrobeat en techno, Tony Allen en Jeff Mils.

Op vrijdag 19 april is het vooral house dat de klok slaat. Onder andere Funkineven, Kamaal Williams, Avalon Emerson en Maurice Fulton kun je aan het werk zien. Andere bezienswaardigheden op vrijdag zijn Charlie Bones, Sassy J, Powder en heel wat lokaal talent aangevoerd door Lefto.

Zaterdag komen vaste waarde Motor City Drum Ensemble en veteraan I-F de vloer bedienen van dansbare versnaperingen. Ook rijzende ster Palms Trax is van de partij. Lokaal talent is te vinden in de vorm van onder andere Alfred Anders, Nosedrip en Vitesse.

Als je toch een boontje hebt voor het iets hardere spectrum dan is zondag 21 april de dag bij uitstek. Dan komt Karenn opdraven met hun denderende live-show. Shackleton passeert eveneens live met zijn mix van tribale techno en dub. Objekt, Andrew Weatherall, DJ Normal 4 en Dr. Rubinstein scharen zich dan weer achter het mengpaneel. Lokaal kun je dan weer genieten van Deg en Walrus.

Net als voorbij jaren staan er ook reeks extra events op de agenda in samenwerking met verschillende labels, zalen en collectieven. Houd de website dus in het oog! Voor het volledige programma en tickets kun je ook terecht op listenfestival.be.