DGTL maakt waanzinnige line-up bekend

Aan het twijfelen of u een ticket zou kopen voor de nieuwste editie van DGTL Amsterdam op 19, 20 en 21 april? Na de aankondiging van de line-up verdwijnen deze twijfels vast en zeker als sneeuw voor de zon. Want wie zegt er nee tegen Ben Klock, Maceo Plex, Moodymann, John Talabot b2b Oceanic en Rødhåd? Zij tekenen alvast present op de eerste dag van het festival. Zo kan u zich al voorbereiden op een dag vol van topplaten en geen minuut stilstaan. 

Maar wie dacht dat DGTL onze dansbenen dan tenminste op zondag 21 april wat rust zou gunnen, heeft het daar ook heel goed mis. Ook op de laatste dag nodigt de organisatie een waslijst van toppers uit. Niemand minder dan Amelie Lens (zij werd vorige week bekendgemaakt als één van de Belgische namen op Coachella), Bjarki (Live), Bicep (DJ), Kölsch, Laurent Garnier, Len Faki en Marcel Dettmann draaien die dag plaatjes op het Amsterdamse festival.

Uzelf trakteren op een ideaal feestweekend in de Nederlandse hoofdstad? Dan kan u voor tickets terecht op de officiële website. Hier vindt u ook de rest van de line-up en alle andere informatie.