De Serre pakt uit met exclusieve feesten in oud stadhuis

De Serre, thuisbasis voor elke Limburgse creatieveling, heeft vandaag uitgepakt met een exclusief feestconcept: "De Plantage". Slechts vier edities met maar 200 reserveerbare danstegels in het oud administratief centrum van Hasselt. 

Met het nieuw feestconcept legt De Serre zijn focus volledig op muziekbeleving, puur en minimalistisch. Voor de eerste editie op zaterdag 9 februari nodigen ze noorderbuur Perdu uit. Na zijn passages op ZeeZout, Red Light Radio, release van afgelopen maand op Optimo Music en vooral bloedhete deejaysets was de Nederlander de ideale gast voor een eerste oogst.

 

Perdu wordt op de line-up vergezeld door de Belgische revelatie van 2018, Bjeor. Niels Kenis maakt ook dezelfde avond nog een doorstart onder zijn geboortenaam en laat Gewelt vanaf dan voorgoed achter zich. 

 

Genoeg redenen dus om af te zakken naar De Plantage. Trek je stoutste schoenen aan en wees bereid ze aan flarden te dansen. De unieke locatie is intiem en gezellig. De eerste 100 tickets kan je verzekeren in presale, de tweede helft ligt de avond zelf nog aan de kassa voor de early birds.

In De Serre kan je nog tot eind april terecht voor muziekliefhebbers allerhande. Van luistersessies, vinylvertier en workshops tot vier zwoele nachten in De Plantage.

Artiesten in dit artikel