Arthur Coppens en Gill Princen lanceren nieuw project, IF HI

Dat het ondersteunen en begeleiden van jong muzikaal talent een gat in de markt is, dat weet iedereen die zijn weg zoekt óf ooit heeft gezocht in de muziekindustrie. Maar effectief de ballen hebben om dit gat op te vullen, dat is een ander verhaal. Toch doen Arthur Coppens en Gill Princen het met de lancering van hun geesteskind, IF HI.

De heren omschrijven hun nieuw project als meer dan alleen een record label. Met IF HI willen ze artiesten waar ze in geloven ondersteunen op de plaats waar nodig, begeleiden in het creatief proces en hun waardevolle kennis over de muziekindustrie meegeven. 

Elk individu heeft zijn eigen specialisatie binnen het IF HI verhaal. Gill, gekend van zijn vorig project Sjaaf en Portland, zal de artiesten steunen op muzikaal vlak. Arthur kijkt naar het geheel. Een eigen unieke visuele identiteit is cruciaal om je te kunnen onderscheiden van de hele hoop. Samen met de artiest zorgt hij hiermee dat het compleet plaatje klopt.

Talentvolle artiesten zitten vaak  gevangen in zichzelf waardoor hun talent niet 100% tot uiting kan komen. Een initiatief als IF HI dat deze artiesten bij de hand neemt en hen helpt zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, daar hebben wij bij Fuzz veel bewondering voor.

Respect heren, we horen nog van elkaar!