Pukkelpop pakt uit met Jeff Mills, Ross From Friends, Jayda G en nog véél meer

Klokslag 16u heeft vandaag pure porno geboden voor de liefhebbers van elektronische muziek. Pukkelpop pakt uit met een gevarieerde bom van namen: onder andere Amelie Lens, Sigma, Stephan Bodzin, Honey Dijon, Hunee & Sango zullen we deze zomer in Kiewit terug kunnen vinden. 

De liefhebbers van elektronische muziek begonnen het wat warm te krijgen. Pukkelpop had al enkele aankondigingen gedaan maar een elektronische vis zat er nog niet tussen. Vandaag brachten ze daar verandering in. 

De ravers worden verwend met artiesten als Amelie Lens, Stephan Bodzin, Pan-Pot, Sam Paganini, The Black Madonna, Jeff Mills & Tony Allen. Harde kick drums, moddervette baslijnen en rollende hi-hats zullen dus zeker niet ontbreken deze zomer. 

Ook rasechte selectors als Jayda G, Hunee, Honey Dijon, Jeremy Underground, Job Jobse en Palms Trax mogen in 2019 niet meer op affiche van Pukkelpop ontbreken. Ross From Friends gaan we niet achter de booth vinden, hij komt met een live-set naar ons landje. Voor degene die minder bekend zijn met  bovenstaande artiesten. Check hier één van de passioneelste Boiler Rooms die wij ooit hebben gezien. Jayda G, dames en heren!

Ekali en Sango zijn voor de alledaagse festivalganger dan weer eerder onbekende namen. Behalve voor een bepaalde niche die zich thuis voelt in de hip-hop cutuur. Beide heren zijn naast Kaytra, godfathers in het genre dat ze brengen. Veel hedendaagse producers leggen een oor naast de producties van zowel Ekali als Sango.

Ook de fans van hogere BMP's blijven niet op hun honger zitten: Sigma, Chase & Status, Jauz & Modeselektor voorspellen een hoop mosh pits op Limburse bodem deze zomer. Wij zijn alvast overtuigd om een combiticket te kopen. De volledige line-up vind je hier terug.

Gerelateerd