Wat is er allemaal aan de hand bij FloorFiller?

De afgelopen maanden stond er bij ons een groot vraagteken over FloorFiller. Dit omwille van de stilte langs hun kant: weinig activiteit, lege socials en geen headliners meer sinds de toch wel succesvolle indoor editie. Ook hun afwezigheid op Extrema Outdoor zette een dikke punt onder ons vraagteken. Eén factor sprak echter de meeste veronderstellingen tegen: een stage op Tomorrowland 2019​. Wat is er nu eigenlijk echt aan de hand bij FloorFiller?

Twee maanden is het erg stil geweest in het FloorFiller-kamp. Niemand wist of we nog iets moesten verwachten in de toekomst. Tot eergisteren. Toen kwam er terug een teken van leven uit het Limburgs kamp. Dit met een raadselachtige FB-post waarin ze twee guestlist plaatsen weggeven voor alle FloorFiller evenementen in 2019. Ook hun Instagram-pagina lijkt hergelanceerd te zijn met een nieuwe huisstijl. Maar waar staan in godsnaam die drie 7's voor?

Onze nieuwsgierigheid kon het niet weerstaan dus we belden even met Vincent Vrijdaghs, één van de kopmannen achter FloorFiller. Hij vertelde ons dat we het einde van FloorFiller zeker nog niet gezien hebben en alles duidelijk gaat worden in de nabije toekomst. "En wat die drie 7's betreft, hou maar een oogje op onze sociale media de komende weken." (lacht)

Conclusie? Probleemoplossend denken of een sterke marketing strategie uit het FloorFiller-kamp? We komen het de komende twee weken te weten.