Muziek en kunst gaan hand in hand tijdens BOZAR Night

Op 30 april vindt in het Paleis van de Schone Kunsten BOZAR Night plaats. Nightlife en kunst lijken twee tegengestelden maar niets is minder waar. Naast DJ-sets van pioneers Renaat en Pierre kan je ook je oog werpen op de verschillende tentoonstellingen die aangeboden worden door BOZAR.

Er zijn twee zalen waar muziek zal worden gespeeld, Horta Hall & Fumoir. De twee Belgen, Renaat en Pierre, nemen elk een zaal voor hun rekening aangevuld met een internationale artiest: Fransman Agoria en de Amerikaanse Laurel Halo. Voor ieder wat wils dus. 

Voor degene die onze twee pioneers nog niet kennen, shame on you. In het kort: Renaat is de co-founder van één van de meest invloedrijke muzieklabels, R&S records. "Als dj brengt Renaat hommage aan alle vormen van elektronische muziek, waarbij hij nooit het oude motto verloochent waar het label voor staat: In Order To Dance." - BOZAR

Pierre is daartegen één van de drijvende krachten achter de legendarische Belgische club, Fuse. "Pierre stamt uit een tijdperk waar het ambacht om nummers samen te brengen tot een zinvolle ervaring even belangrijk was als het producen van de tracks. Dankzij zijn bijzonder unieke visie op house en techno is hij gewoon een van de beste dj's around."- BOZAR

Een korte samenvatting: op 30 april gaan muziek en kunst hand in hand in het Paleis van de Schone Kunsten. Naast de tentoonstellingen kunnen we de godfathers die ook van dj'en een kunst maken, Renaat en Pierre, achter de draaitafels terug vinden.

Artiesten in dit artikel