Paradise City maakt eerste namen bekend en kondigt extra podium aan

Niet alleen het zonnetje doet ons alvast smachten naar zomer, ook alle festivals beginnen via sociale media uit hun winterslaap te ontwaken. Paradise City, het festival dat plaatsvindt aan Kasteel Ribeaucourt in Perk, is daar één van en maakte gisteren zijn eerste namen bekend. En die waren niet van de poes.

Paradise City zal dit jaar plaatsvinden op 5, 6 en 7 juli. Verspreid over deze drie dagen zullen er 65 act passeren langs Kasteel Ribeaucourt in Perk. Gisteren maakte ze er al 12 bekend. Plus, om de laagdrempeligheid op de dansvloer te behouden kondigde ze een extra podium aan.

Ondere andere &ME, Carista, MCDE & Nu Guinea zijn de eerste namen voor de komende editie. Met bovenstaande artiesten toont Paradise City nog maar eens hun elektronische diversiteit. Van rasechte selectors tot producers en live bands, alles kan én alles mag. Check hieronder de boiler room van Carista, wat een artieste!

Korte samenvatting: Paradise City maakte gisteren zijn eerste namen en extra podium bekend voor hun vijfde verjaardag aanstaande zomer. De eertse lading toonde een diversiteit aan elektronische artiesten, voor ieder wat wils. Om alvast in de stemming te komen zijn hier enkele beelden van vorig jaar.