Vooruitblikken op Garnizoen (21/04)

21 april, de dag waarop de meeste mensen paaseitjes gaan rapen, trekken wij naar de tweede editie van Garnizoen.

De eerste editie was wat ons betreft een schot in de roos. Dat kon ook niet anders met headliners als Sam Paganini en Dense & Pika, bijgestaan door een prachtig lentezonnetje. Ook dit jaar trakteert de Pukkelpop-organisatie ons opnieuw op een line-up van jewelste.

Fan van techno? Lokaal talent Linear Straight (dit jaar live), Cellini, Klaps en Beanz zullen ons in de Loods in de watten leggen, met als kers(en) op de taart onze Belgische trots Amelie Lens en de Berlijnse Berghain resident RØDHÅD.

Liever house? Hiervoor kan je terecht aan het tweede podium de Flank. Headliners zijn de Nederlandse David Vunk en talent van eigen bodem San Soda, ondersteund door een back to back van Bjeor en Innershades, (oud Fuzz-redacteur) Bearsøme en Pandes.

Primeur is dit jaar het nieuwe Vizier waar het over een andere boeg wordt gegooid. Studio Brussel resident en 'koning van de Funk' Faisal zal het festival voorzien van de nodige urban beats samen met Jack (The Mixfitz), Susobrino, Yooth, Danga en Vandalen

Laten we hopen dat het zonnetje opnieuw van de partij is. Maar zon of niet, het zal er hoe dan ook stevig aan toe gaan op de citadel van Diest. Voor de rappen onder ons zijn de laatste tickets in voorverkoop. Wees er snel bij en voor de rest, tot op 21 april.