Fuzz Mixtape Series - Madou

Samen met onze nieuwe huisstijl lanceren we ook een nieuwe categorie: Fuzz Mixtape Series (FMS). Met deze tweewekelijkse rubriek gaan we op zoek naar Belgisch vlees dat smaakt naar de toekomst. In deze mix brengen ze een weerspiegeling van hun muzikale identiteit. First up: Madou.

In 2017 maakte Madou zijn debuut op NEST HQ, het label van Skrillex. Een start die zeker niet onopgemerkt was gebleven door Clash, Thump, Dancing Astronaut en DJ's als Gilles Peterson, The Magician & DJ Target. De single "Nowhere else" heeft ondertussen al meer de één miljoen plays op spotify. Twee maanden geleden releasten ze ook nog op het Londense label: Needwant. Maar wat hebben de twee heren in de toekomst voor ons in petto? Wij gingen op onderzoek.

Fuzz - Waar zijn jullie momenteel mee bezig?

Momenteel proberen we wat nieuwe tracks af te werken, met zicht op een nieuwe release. Naast Madou zijn we nog elk bezig met verschillende side projects. Deze zijn eerder gericht op video, het maken van design objecten en interactieve installaties.

Fuzz - Wat mogen we verwachten in de toekomst?
 
Hopelijk een podium presence in de nabije toekomst. We zitten met een Liveset in het achterhoofd dat we voorlopig nog niet hebben kunnen concretiseren. Maar hopelijk dus snel meer hierover.
 
Ontdek meer...Mixtape Series
Artiesten in dit artikel