Fuzz Five #75 - Marco Bailey

Marco Bailey trekt komende vrijdag samen met zijn geesteskind Materia en de bunkTEK-crew naar Kompass in Gent. Hier nodigen ze The Advent, Colin Benders, Kyle Geiger en Kompass baas Massimo Mephisto uit voor een avondje gevuld met techno. Voor ons maakte hij eventjes tijd om vijf tracks te kiezen waarvan zijn oren gaan open staan.

1. Laurent Garnier - Wistful Smile

Laurent heeft geen voorstelling meer nodig. Naast m'n favoriete dj is hij ook één van mijn favoriete producers. Deze track heeft hij gemaakt voor de film "Paris est à nous". (Netflix)

2. 524F53 - You Should (COD3 QR003)

Beetje een "weirdo" artiesten naam "524F53" maar mooie muziek op deze ep. Vorig jaar pakte het label ook al uit met een top plaat van Francois Vignal, en nu deze. Schot in de roos voor mij!

3. PSYK - A Moment before  (Tresor) 

Psyk is een zeer talentvolle artiest uit Madrid. Ik draai heel veel van zijn releases en nu zijn album op het legendarische TRESOR label. Kanjer!

4. ROD - Sundt (Noventa records)

Benny heeft een fantastische persoonlijkheid, is een zeer goeie dj en zijn ROD producties behoren tot mijn favorieten! Dit is zijn zoveelste floor burner en zullen jullie dikwijls te horen krijgen op de komende techno feestjes & festivals.

5. MARCO BAILEY - Never Rust  (MATERIA) 

Er komt 'n nieuwe release van mij aan, vinyl (19.04) & digital (22.04). En dat op m'n label MATERIA. Ik speel deze alvast overal! Ook volgend weekend in Kompass.

 

 

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel
Tags