Leuvens collectief 'Into The Night' stelt nieuw concept voor

'Into The Night' is een Leuvens collectief dat een platform biedt aan DJ's van alle genres. Van techno tot synthwave tot disco, geen enkel genre is hun te vreemd.

Om hun nieuwe concept voor te stellen, organiseerden ze op vrijdag 26 april, tijdens Lokale Helden 2019, een rooftop streaming. Dit feestje, dat plaatsvond in iemand zijn livingroom, werd gestreamd, waardoor iedereen het gemakkelijk kon volgen vanuit zijn eigen woonkamer. Ideaal voor mensen die niet meteen in Leuven geraakten en toch wouden meegenieten van wat dit opkomend collectief ons nog te bieden heeft.

Into The Night, dat eerder al clubnights organiseerde in de Leuvense Social Club, werkte al samen met Konna en Pastige, maar nu willen ze een nieuwe richting inslaan. 'Deze rooftop party is een try-out, als dit een succes wordt willen we gaan samenwerken met het STUK en Museum M', konden ze ons vertellen. Wie weet dansen we de volgende keer dan wel met uitzicht over heel Leuven?

 

Disclaimer: Niet bekend met Lokale Helden? Vlaanderen kent ontzettend veel talent, maar jammer genoeg zijn er maar weinig muzikanten die echt door kunnen breken. Daarom organiseert Poppunt elk jaar een dag waarop er een podium gegeven wordt aan lokaal talent op een dag die Lokale Helden wordt genoemd.