Dour: drie onmisbare namen op woensdag

Over exact twee maanden, van 10 tot 14 juli, vind je ons op de weide van Dour, met een pintje in ons hand en een zonnebril op ons hoofd. We kunnen begrijpen dat de keuzestress toeslaat bij het zien van al die namen. Daarom stellen wij jou dag per dag onze drie aanraders voor. Vandaag: woensdag 10 juli.

Mano le Tough

Deze man mocht vorige maand nog de SKYLINE van DGTL Amsterdam openen en over drie maanden doet hij hetzelfde in ons land. Met zijn mix van techno, house en melodische klanken is het niet verrassend dat Bonobo hem uitnodigde in zijn Petite Maison.

Farrago

Farrago vinden we op woensdag aan de Redbull Elektropedia Balzaal, die voor de gelegenheid gecurreerd wordt door onze Belgische trots Amelie Lens. Hier kan je een hele dag gaan genieten van de beste deuntjes. Wie hem vorig jaar al aan het werk zag, kan weten dat technofans bij hem aan het juiste adres zijn.

Bonobo

Niemand minder dan Simon Green, beter gekend als Bonobo vinden we woensdag terug op La Petite Maison. Hoewel hij al even aan het werk is als dj, klinkt hij nog steeds enorm vernieuwend. Met een aangename mix van downtempo, electro jazz en triphop, zijn we er zeker van dat hij de eerste dag van Dour tot een mooi einde zal brengen.

Nog geen tickets? Die vind je, samen met de volledige line-up, op de website van het festival

Ontdek meer...Festival Fever
Artiesten in dit artikel
Tags