Dour: drie onmisbare namen op donderdag

Over exact twee maanden, van 10 tot 14 juli, vind je ons op de weide van Dour, met een pintje in ons hand en een zonnebril op ons hoofd. We kunnen begrijpen dat de keuzestress toeslaat bij het zien van al die namen. Daarom stellen wij jou dag per dag onze drie aanraders voor. Vandaag: donderdag 11 juli.

Wilkinson b2b Sub Focus

Op Rampage zorgden Wilkinson en Sub Focus met hun back to back voor een sterk feestje, op Dour doen ze dat nog eens over. De Redbull Elektropedia Balzaal wordt, naar goede gewoonte, op donderdag voor één dag omgetoverd tot een drum and bass-tempel. Met andere mooie namen als Bredren en Andy C belooft het een zonnige dag te worden.

Møme

Møme komt ook een bezoekje brengen naar Dour, waar we blij om zijn. Mochten we opnieuw een hittegolf krijgen, dan is deze muziek alvast de perfecte soundtrack. Deze Franse DJ viert dit jaar alweer zijn dertigste verjaardag. Wij nemen de kaarsjes mee, jij de taart?

DJ Seinfeld

Momenteel tourt hij nog samen met Disclosure door Noord-Amerika, in juli is hij te vinden op Dour in het kleine Le Labo. DJ Seinfeld was in een vroeger leven bekend onder de namen Rimbaudian en Birds of Sweden, maar zijn muziek blijft steeds diezelfde, herkenbare, dansbare house.

Nog geen tickets? Die vind je, samen met de volledige line-up, op de website van het festival

Ontdek meer...Festival Fever
Artiesten in dit artikel
Tags