Dour: drie onmisbare namen op vrijdag

Over exact twee maanden, van 10 tot 14 juli, vind je ons op de weide van Dour, met een pintje in ons hand en een zonnebril op ons hoofd. We kunnen begrijpen dat de keuzestress toeslaat bij het zien van al die namen. Daarom stellen wij jou dag per dag onze drie aanraders voor. Vandaag: vrijdag 12 juli.

The High Contrast Band

High Contrast speelt op vrijdag geen gewone dj-set maar neemt voor de gelegenheid zijn hele band mee. Op deze manier brengt hij zijn muziek tot leven en zal hij hetzelfde doen met de Boombox. Ideaal als je nog wilt nagenieten van de drum and bass op donderdag.

Apparat (live)

Apparat, Sascha Ring voor de vrienden, hoeven we bijna niet meer voor te stellen. Vorige maand deed hij de Ancienne Belgique al zweven met zijn heerlijke ambient muziek, over drie maanden komt hij dat trucje nog eens overdoen op de weide van Dour. Met zijn laatste plaat LP5 heeft hij zich helemaal losgewerkt van Moderat en in dit geval is dat enkel een compliment.

Joyhauser

Een naam die we steeds meer zien verschijnen op line-ups van de beste festivals, is er eentje van Belgische bodem. Op Garnizoen, Pukkelpop en Thé Dansant won Joyhauser het Vlaamse publiek al voor zich met de beste techno en we zijn er zeker van dat dit duo op Dour Festival ook het Waalse zullen overtuigen.

Nog geen tickets? Die vind je, samen met de volledige line-up, op de website van het festival

Ontdek meer...Festival Fever
Artiesten in dit artikel
Tags