Dour: drie onmisbare namen op zaterdag

Over exact twee maanden, van 10 tot 14 juli, vind je ons op de weide van Dour, met een pintje in ons hand en een zonnebril op ons hoofd. We kunnen begrijpen dat de keuzestress toeslaat bij het zien van al die namen. Daarom stellen wij jou dag per dag onze drie aanraders voor. Vandaag: zaterdag 13 juli.

Bicep

Dit duo zagen we een tijdje geleden het beste van zichzelf geven in Kompass Klub en een tijdje later nog eens op DGTL Festival. Hierna kwamen we tot de conclusie dat het zelden vervelen is met de mannen van Bicep. Ons vind je zeker terug aan hun stage op zaterdag 13 juli.

Mall Grab

1 mei was dit jaar voor ons geen verlofdag, wel een dag waarop we onze dansbenen eens goed trainden. De man hiervoor verantwoordelijk, is Mall Grab. Hij vierde samen met ons (en zijn geliefde gast 'techno') de derde verjaardag van Kompass Klub. En dat deed die goed.

Nu Guinea

Door verschillende muziekgenres te combineren die gerelateerd zijn aan typische dancefloor, creëert Nu Guinea een duidelijk geluid met een palperende achtergrond waarbij je gaat  zweven. Een week ervoor warmen ze op tijdens Paradise City Festival, om helemaal klaar te zijn voor Dour. 

Nog geen tickets? Die vind je, samen met de volledige line-up, op de website van het festival

 

Ontdek meer...Festival Fever
Artiesten in dit artikel
Tags