Dour: drie onmisbare namen op zondag

Over exact twee maanden, van 10 tot 14 juli, vind je ons op de weide van Dour, met een pintje in ons hand en een zonnebril op ons hoofd. We kunnen begrijpen dat de keuzestress toeslaat bij het zien van al die namen. Daarom stellen wij jou dag per dag onze drie aanraders voor. Vandaag: zondag 14 juli.

Tale Of Us

Het wordt alweer de derde keer dat Tale Of Us met hun mix van techno en house op Dour staan en je weet wat ze zeggen: derde keer, beste keer. 

HAAi

Vorige maand zagen we deze powerwoman nog op DGTL Amsterdam, we zijn dan ook heel blij om te ontdekken dat ze ook ons land een bezoekje brengt deze zomer. HAAi heeft de hele wereld gezien en dat merk je ook aan haar muziek. Ze brengt grenzeloze techno, niet thuis te brengen in één hokje.

FKJ

FKJ, ook wel bekend als French Kiwi Juice, is een van de vlaggendragers van het muziekgenre van het New French House. Met ongelooflijk groovy loops, stijlvolle hiphopritmes, glorieuze funky baslijnen en rijkelijk kleurrijke synth geluiden, staat FKJ's muziek op voor de meester van het genre.

Nog geen tickets? Die vind je, samen met de volledige line-up, op de website van het festival

Ontdek meer...Festival Fever
Artiesten in dit artikel
FKJ
Tags