Kompass en Boiler Room slaan de handen in elkaar voor het belang van ons Belgisch nachtleven

Enkele maanden terug verliep het bij Kompass niet van een leien dakje. Een dreigement tot sluiting, een sluiting van vier maanden en dan weer het goede nieuws dat de club na twee weken terug open mocht. Nieuwsitems die bij ons allen bepaalde gevoelens losmaakte, van een krop in de keel tot blijdschap. Het bewijs dat dit niet alleen een sluiting van een club was, maar een aanslag van hogerop op een cultuur waar zoveel mensen hun hart en ziel insteken.

Om zulke omstandigheden in de toekomst te vermijden slaat Kompass met Boiler Room de handen in elkaar om het belang van ons Belgisch nachtleven naar voor te schuiven en bespreekbaar te maken. Verschillende sleutelspelers uit ons Belgisch nachtleven, met als host Michail Stangl van Boiler Room, zullen op vrijdag 5 juli hun licht laten schijnen op het belang van deze cultuur. Dit zal live uitgezonden worden via de Facebook-pagina van Kompass en Boiler Room.

De avond wordt afgesloten zoals het hoort. Met een rave met artiesten als Tommy Four Seven, SNTS, Lucy, Freddy K, Henning Baer, Mirella Kroes en JP Enfant. Meer info vind je via het Facebook-event.