Couleur Café pakt uit met elektronische stage

Van 28 tot en met 30 juni zijn wij opnieuw te vinden op het Brusselse Couleur Café. Zoals steeds voorziet de organisatie ons van een puike line-up boordevol hip-hop en wereldmuziek. Namen die op onze goedkeuring kunnen rekenen zijn onder andere KOKOROKOMick JenkinsKamasi Washington en uiteraard ook Niveau4 XXL (collectief bestaande uit opkomend Belgisch hip-hop-talent, puur ter gelegenheid van Couleur Café). 

Ondanks dat de organisatie altijd al een breed scala aan genres aan bod liet komen waren elektronische, en met name techno- en house-artiesten, een eerder zeldzaam fenomeen op Couleur Café. Daar wordt deze editie echter verandering in gebracht met de Black Stage

Een eerste blik op de namen leert ons dat de organisatie ook hier voor een uitstekende waaier aan artiesten gegaan is, die wij bovendien perfect binnen het uberchille Couleur Café-sfeertje zien passen. Zo wisten ze onder andere onze noorderbuur Awanto 3 (die ook reeds op Dekmantel te zien was) en Duitser Dominik Eulberg te strikken. Fans van dromerige, melodieuze house komen dus absoluut aan hun trekken. 

Voor het stevigere werk is er De Sluwe Vos, terwijl artiesten als Mehmet Aslan en Bufiman ons dan weer meenemen in een wereld van oosterse beats en opzwepende disco. Verder tekenen ook Alfonso MauroKong & GrattsNosedripAliADJ Lycox en Psychemagik present.

Het siert Couleur Café dat er niet gegaan wordt voor de standaard technonamen die al op elke festivalaffiche prijken en dat festivalgangers ook op techno- en housevlak verwend worden met een alternatieve doch uiterst verfijnde selectie. Tot dan!