Line-up DGTL x ADE bekend

De line-up van DGTL op ADE is bekend en net als ieder jaar is het ook deze keer eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Eerder kwamen we al te weten dat DGTL dit jaar uitpakt met liveshows van onder andere Rüfüs Du Sol met  support van Willaris K. op donderdag 17 oktober en Richie Hawtin CLOSER, SOPHIE en Modeselektor op woensdag 16 oktober. Aan deze vijf namen voegden ze vandaag nog een heel pak toe.

Zo kunnen we op donderdagavond Marcel Dettmann samen b2b aan het werk zien met een special guest. Wie dus geen tijd heeft voor KNTXT in het Sportpaleis, houdt best 17 oktober vrij. Op diezelfde dag tekenen ook Deniro, DJ Nobu, Helena Hauff en Identified Patient present, net als Jane Fitz en Jeff Mills

Een dag later, op vrijdag 18 oktober, is het tijd voor wat zachtere, maar daarom niet minder dansbare techno. Zowel Ame, Motor City Drum Ensemble, Floating Points (live), Paula Tape, Job Jobse als Antal zullen ervoor zorgen dat de dansvloer geen seconde stilstaat. Ook Kamma, Mr. Scruff en Orbital (live) zijn van de partij.

Het lijkt wel alsof DGTL ons bewust laat uitbollen van dag tot dag, want de laatste dag wordt verzorgd door niemand minder dan Bonobo. Hij neemt op zaterdag 19 oktober zijn Outlier mee naar de Nederlandse hoofstad, wat betekent dat we naast hemzelf, ook Jon Hopkins, HAAi en The Black Madonna aan het werk kunnen zien. Om het eindfeestje compleet te maken, worden ook Catching Flies, David August (live), KI/KI en Bradley Zero toegevoegd aan de affiche.

ADE vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 19 oktober. Zoals alle andere jaren vind je DGTL ook in 2019 in het NDSM Warehouse. Tickets en meer info kan je vinden op deze website