Fuzz Five #77 - Helena Hauff

Onlangs werd aangekondigd dat de opkomende Duitse acid techno/house producer Helena Hauff op 29 juni een set van 3 uur speelt in de Gentse Kompassclub. Wij trokken onze stoute schoenen aan en vroegen naar vijf van haar favoriete tracks voor onze Fuzz Five rubriek.

1. ArD2 - 2085

ArD2 bestaat uit het Spaanse duo Penélope Martin and Ekis. Het is één van mijn favoriete tunes aller tijden en tegelijkertijd één van de platen waar ik steeds weer bij terechtkom. 

 

2. Morah – One Shade The Less, One Ray The More

Morah is een jonge producer uit Athene, Griekenland. Dit nummer doet me altijd denken aan “the old I-F-stuff”. Ik ben altijd grote fan geweest van I-F en Bunker records en de briljante Morah klinkt helemaal zoals ik het graag hoor. Daarom kon dit niet ontbreken op mijn label ‘Return to Disorder’!

 

3. Zarkoff – Jet Boy

Eén van mijn favoriete tracks van Zarkoff, afkomstig uit Zagreb, Kroatië. Jammer genoeg is het nooit gereleased op vinyl, iets waar ik nog steeds op wacht! Kroatië heeft trouwens een interessante muziekscene, iets om rekening mee te houden!

 

4. Mall Grab + Nite Fleit – Anatimy of the Senses

Recentelijk heb ik deze Australische dj en producer ontdekt. I love the music! Ik ben zijn muziek ook beetje bij beetje in mijn sets beginnen te verwerken en het publiek houdt ervan!

 

5. Kuldaboli – Maour Er Negldur

Zuivere Ijslandse techno, afkomstig van één van mijn favoriete Zweedse electro labels. Echt een aanrader! 

 

Helena Hauff is dus 29 juni te bewonderen in Kompassclub, Gent. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze getalenteerde Duitse producer!

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel