Boi Wonder helemaal terug met nieuwe single

Boi Wonder is helemaal terug. Eind vorig jaar konden we al genieten van het mysterieuze Living Room, maar na die housewarming viel het wat stil rond het viertal. Vandaag releasen ze single Whispers, voorloper van hun aankomende mixtape. Die kunnen we naar eigen zeggen nog verwachten tegen het najaar.  

"We releaseten Living Room vorig jaar op een moment dat we eigenllijk nog geen andere afgewerkte muziek hadden", vertelt Jelle Lisson. Hij is samen met Maxiem Charlier verantwoordelijk voor de sound van Boi Wonder in de studio. "Toen dat nummer plots gedraaid werd op de radio stonden we voor een keuze: rustig werken aan degelijk materiaal of snel snel iets nieuws uitbrengen." 

Het viertal koos voor de eerste optie, met single Whispers als resultaat en een mixtape in de aantocht. Whispers is net als Living Room een heerlijk dansbare trip, die nog meer wordt versterkt door de dromerige stem van Stijn Gielen. Geen nummer voor volle festivalweides, wél eentje voor op de playlist tijdens een gezellige avond thuis. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel