Oost-Vlaams zomerfestival BARàBEATZ maakt line-up bekend

Het gratis elektronisch mini-festival BARàBEATZ heeft zijn volledige line-up bekend gemaakt, gevuld met vlees van eigen bodem. Ritmiek, Antwerp Techno, Paradise City Soundsystem en als headliner niemand minder dan Brusselaar Stereoclip.

Van 8 tot 12 augustus opent voor het vijfde jaar op rij zomerbar BARàBAZ in Bazel (Oost-Vlaanderen). Naast een uitgebreid aanbod aan hapjes en drankjes zorgt de organisatie ook voor een hoop randactiviteiten als BARàDINE, BARàBUTTS, BARàBRUNCH, BARàKIDS en natuurlijk BARàBEATZ.

BARàBEATZ is sinds vorig jaar een gratis elektronisch mini-festival dat deel uitmaakt van het hele BARàBAZ gebeuren. Vorig jaar werd het ééndags festival georganiseerd boven het water op een ponton. Dit jaar zal het hoog in de bomen doorgaan, een unieke locatie dus met als Belgische piloten van dienst: Ritmiek, Antwerp Techno, Paradise City Soundsystem en als headliner Brusselaar Stereoclip. In onderstaande video kunnen jullie de sfeer van de vorige BARàBEATZ editie alvast eens opsnuiven.