Kompass en Fuse droppen volledige line-up voor Rave Rebels in Palais 12

Rave Rebels? Rebelen die raven? De afgelopen twee weken konden we onze sociale media niet open doen zonder iets tegen te komen over het nieuwe geesteskind van Fuse en Kompass. Iedereen spreekt erover, maar wat is het opzet erachter nu precies?

Met Rave Rebels bundelen de twee grootste techno-instituten van België de krachten in Palais 12 en willen ze een plek creëren waar mensen samenkomen om het bestaan van elektronische muziek te vieren. Het woord 'rave' is dan ook meer dan illegale feesten onder een brug. Het slaat op vastberadenheid om de rave ervaring tot een nieuw level te brengen door een enorm sterke productie en steengoede artiesten.

Het is natuurlijk niet de eerste eerste keer dat Fuse zich met zijn hele entourage verplaatst naar Palais 12. Dit deden ze enkele maanden geleden nog bij het vieren van hun 25ste verjaardag, onderstaande foto toont de magie achter de hele productie. Wij zijn er alvast van overtuigd dat de productie van Rave Rebels minstens even indrukwekkend zal zijn.

Vorige week werd niemand minder dan Solomun als eerste naam naar buiten gebracht. Vandaag kletste Fuse en Kompass hier nog een heel wat A-class artiesten bij waaronder Maceo Plex, het Duitse duo Adana Twins, Amsterdammer Joris Voorn, Second State-bazen Pan-Pot en Belgisch vlees dat smaakt naar de toekomst: Maxim Lany en Lola Haro.

De ticketverkoop voor Rave Rebels start vandaag om 18u, wees erbij.