Fuzz Five #79 - Maxim Lany

De 79e Fuzz Five is weggelegd voor niemand minder dan Maxim Lany. Al jaren werkt deze man aan zijn weg naar de top en dit begint stilaan ook op internationaal vlak zijn vruchten af te werpen. Twee dagen geleden releaste hij nog een nieuwe track genaamd "People of The Night" op Armada Music. Een van de betere dance labels op deze planeet. (koop hier) En binnen exact een maand speelt hij op het nieuw concept van Fuse en Kompass: Rave Rebels.

Maar Maxim, welke tracks maken voor jou het verschil?

1. Mòo & Jo feat. Lass - Lora (Orginal Mix) [MoBlack Records] 

Deze plaat is momenteel één van mijn absolute favorieten. Brengt enorme reacties teweeg op de dansvloer. Zowel in clubs als op festivals is het effect ervan indrukwekkend. Je zal deze nog op vele plaatsen horen de komende weken.

2. Yotto - Shifter (Extended mix)  [Odd One Out]  

Yotto is duidelijk aan een serieuze opmars bezig en niet aan zijn proefstuk toe. Elke nieuwe release onder zijn naam is een echte parel, plus het is duidelijk dat zijn sound de dance floor zal domineren na de zomer.

3. Kollektiv Turmstrasse - New Star [Musik Gewinnt Freunde]

Het was al effe geleden dat ik nieuwe muziek van Kollektiv speelde maar deze is opnieuw de moeite waard. Hun typische lange opbouw maar steeds met een stevige drive definieert waarom ze zo goed zijn. Perfect als overgang tussen opbouw en peak time.

4. Phantoms - Designs For You (Will Clarke Extended Remix) [Casablanca Records]

Deze hoorde ik onlangs nog bij Lost Frequencies in Ibiza. Is voor mij de perfecte track dat zowel underground als main stage de dansvloer on fire zet. Enorme break en heel verfrissende sound.

5. Frankie Bones - Call It Techno (Raito Remix) [Intec]

Al iets ouder maar zeker niet te onderschatten. Af en toe een stevige techno classic in de set kan nooit geen kwaad.

Ontdek meer...Fuzz Five
Artiesten in dit artikel