Wat is er nu eigenlijk allemaal veranderd bij Fuse de afgelopen maanden?

Een dik half jaar geleden hadden we een babbel met Nick, een van de drijvende krachten achter Fuse. Hij vertelde ons dat er een hoop veranderingen zaten aan te komen bij de start van het nieuwe clubseizoen.

En zo geschiedde het: verbouwingen binnen de club met onder andere een verbeterde sound - en lichtinstallatie, een nieuwe artistieke richting, een nieuwe huisstijl, een nieuw officeteam, een nieuwe chillruimte, etc. Nog wat verbeterde ingrediënten en extra kruiding dus, bij een al 25-jarig bestaand succesrecept.

Als we aan een Fuse-liefhebber vroegen om een resident van de club op te noemen, kregen we twee maanden geleden zonder twijfel Pierre als antwoord. Nog een opmerkelijke verandering in dit clubseizoen is echter de nieuwe groep residents. Fuse verwelkomt Pattrn, Lunar Convoy, A.Brehme, Hesh, Gols, Nathan Oye, Downside en Oulad Omar tot deel van de familie.

Ondertussen heeft het team achter Fuse ook alle volgende evenementen voor de komende 3 maanden naar de wereld toe gecommuniceerd. Onder andere Mall Grab, Lewis Fautzi, Mathew Johnson, KiNK, Boris Brejcha, Job Jobse en Karenn (live) zullen langs onze hoofdstad passeren.

Samenvatting? Een nieuw clubseizoen met Fuse in een nieuwe frak. Volgende week zaterdag staat Lewis Fautzi op de planning met support van Albert Van Abbe, Lunar Convoy en Kompass' patron: Massimo Mephisto