Alleen maar good vibes op Folamour's 4MYPPL in Ampere

Folamour, de man van één van de meest bekeken Boiler Room momenten aller tijden, bracht afgelopen vrijdag zijn feestconcept 4MYPPL naar de Antwerpse undergroundtempel Ampere. Op de line-up de opkomende Lola Haro, zijn maatje Marc Bianco en Fola himself. Wij gingen een kijkje nemen, dit feestje konden we écht niet missen.

4MYPPL is een concept dat startte met mixtapes voor "my people, the people supporting the music" en 2 jaar later werd omgevormd tot een feest waar hij zelf alle artiesten selecteert. Zonder genre limitations. Na enkele geslaagde edities in Parijs en Londen was het tijd voor Antwerpen.

Lola Haro speelde in haar thuishaven. Ze kreeg de altijd moeilijke taak om de keet te openen, maar haar geprezen Boiler Room set van vorige maand beloofde veel goeds. We arriveerden een half uurtje na middernacht. Veel volk was er nog niet, maar Lola deed haar ding en iedereen schudde gezellig mee. Één van onze favoriete platen uit haar selectie? Zonder twijfel deze.

De resterende 6 uur waren voor Folamour en Marc Bianco. Die laatste verdween even en Fola nam de eerste paar uren voor zijn rekening. Hij begon met gelukzalige soul en groove. En er volgde een heerlijke exotische selectie van disco en house. Precies wat we van hem verwacht hadden. Geregeld bleef hetzelfde deuntje wel wat te lang door de zaal galmen, maarja wat wil je ook bij een set van meer dan 3 uur. Uiteindelijk zagen we Marc toch nog terug achter de booth. Voor heel even wel maar, want jammer genoeg was het voor ons al terug tijd om aan de lange weg huiswaarts te beginnen. 

Al bij al heerste er echt een aangename vibe. Het volk amuseerde zich, apprecieerde elkaar en was er gewoon voor "supporting the music". Een dikke 10/10 ook voor de lichtmannen, de lichtshow was echt cool.

Ontdek meer...Event Review
Artiesten in dit artikel