Murdock stelt nieuwe plaat voor in Ampère (26/10)

Murdock heeft sinds 18 oktober een nieuwe plaat op zijn naam staan, waarop hij sterker dan ooit uit de hoek komt. Voor Stronger werkte hij samen met namen als James Marvel, Doctrine en Roni Size.

Een mix van oude bekenden en nieuwe bangers, zo kunnen we Murdocks nieuwste release het best beschrijven. Songs als Make Me Stronger, Dark Cloud en Can't Keep Me Down passeerden al vaker de revue op feestjes en kennen met Stronger hun officiële release op plaat. 

Double Dutch, een samenwerking met Roni Size, durven we één van de beste songs te noemen die we op het korte luisteruurtje voorbij horen komen. Eentje die we zeker zullen horen op de releaseparty aanstaande zaterdag in de Ampère. Ook Panic Attack is er eentje om te onthouden, zei het om de iets minder herkenbare sound. Murdock werkte voor deze track samen met Doctrine en dit draaide uit op bijna vijf minuten volledig losgaan. Drum 'n Bass kan je deze niet echt noemen, maar geef er vooral zelf je mening over!

Daddy Rampage komt Stronger op zaterdag 25 oktober voorstellen in de Antwerpse Ampère en voor dit feestje mag Fuzz maar liefst vijf duotickets weggeven. Wil jij er graag bijzijn? Tag jouw danspartners onder ons Facebook-bericht en wie weet tot zaterdag. Voor zij die toch liever 100% zeker zijn van hun ticket, kunnen dat via deze website veilig stellen. 

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel