Dour dikt affiche aan met oa. Joris Voorn en Mind Against

Dour Festival maakte onlangs weer nieuwe namen bekend en maakte hierbij vooral fans van het elektronische genre blij. Met onder ander Joris Voorn, Mind Against en Chase & Status belooft deze zomer weer een hele zwoele te worden.

In de Boombox zullen naast Chase & Status (RTRN II JUNGLE) ook psytrance-koning Mandragora, de UK garage van DJ EZ en de eclectische space en techno van ڭليثرGlitter ٥٥ het mooie weer maken. Mind Against, Joris Voorn, Lola Haro en Natasja brengen de zon dan weer naar de Red Bull Elektropedia Balzaal

Nog meer mooi nieuws voor de drum-'n-bass fans onder ons. Op donderdag brengt niemand minder dan A.M.CMC Phantom mee naar Dour. Ook DJ Hype is van de partij in een b2b met Randall, Friction doet het met Linguistics, Hedex neemt MC Skywalker mee en Kanine waagt zich aan een soloshow. 

Op vrijdag is het tijd voor het zwaardere werk. Clara Cuvé, Contrefaçon, Dax J en I Hate Models staan die dag op het dansprogramma, net als Jawbreakers, KI/KI, Sentimental Rave, WVLS, Manu Le Malin & Electric Rescue en Teleraptor. Op zaterdag is het opnieuw aan de bass-scene met 12th Planet, Borgore en JOYRYDE, om op de laatste dag het festival stevig af te sluiten op de tunes van Cera Khin, DYEN, Jacidorex and X&trick

Dour Festival begint dit jaar op 15 juli en duurt tot 19 juli. Tickets, de volledige line-up en alle andere informatie vindt je op de website van het festival.