Drie liveshows voor een solorave #1

Een virus (waarvan we de naam liever niet meer uitspreken) maakt het ons de komende tijd onmogelijk om uit ons kot te komen. We vonden er dus niets beter op om jullie wekelijks te overstelpen met onze favoriete livestreams. Blijf in uw kot, stay safe, have fun!

1. RÜFÜS DU SOL at Joshua Tree

Eerder deze maand kwamen de Australiërs samen in het Joshua Tree Park, dit om hun nieuwste album Innerbloom te promoten.  In de video brengt de band dit volledig en aangezien we even zullen moeten wachten om het live mee te maken, genieten we maar van op een afstand. 

2. Rampage Radio - Live from PENDULUM STUDIOS

13 en 14 maart hadden dé hoogdagen voor de drum-'n-bass- en dubstep-community moeten worden, maar er werd roet in het eten gegooid. Ravers moesten noodgedwongen thuisblijven en de organisatie verplaatste het festival naar 18 en 19 september. Als verdere compensatie organiseerde headliner PENDULUM een livesessie. Samen met KOVEN, Matrix and Futurebound en Delta Heavy zorgde het trio ervoor dat fans toch niet helemaal op hun honger bleven zitten. 

3. Charlotte De Witte at Lockdown Session, Kompass

Ook Kompass moest vanaf vrijdag noodgedwongen slot en grendel op hun deur zetten. Om ervoor te zorgen dat de techno-community niet geheel zou wegkwijnen onder de nieuwe omstandigheden, organiseerde de club zaterdagavond een Lockdown Session (één van vele? Een mens mag hopen). Onder meer Charlotte De Witte gaf het beste van zichzelf.