Dit valt er deze week allemaal te beleven

... vanuit je eigen luie zetel weliswaar. Wij zetten enkele interessante streams, homeparties en throwbacks op een rijtje. Zo hoef jij je ook deze week niet te vervelen.

Learn to produce with Fox Stevenson

Heb je altijd al willen weten hoe te producen maar had je hier nooit tijd voor? Fox Stevenson, een drum-'n-bass DJ, geeft vandaag (23 maart) om 16 uur een eerste productieles op zijn Twitch-account. De eerste les gemist of liever op je eigen tempo? De opnames blijven na de livestream nog beschikbaar. 

Café Quarantaine by StuBru - Compact Disk Dummies

Op maandag 23 maart om 20u zijn Compact Disk Dummies te gast in Café Quarantaine, de virtuele bar van Studio Brussel. Wij verwachten ons alvast aan materiaal van hun nieuwste plaat en wie weet al enkele nieuwigheden?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Studio Brussel (@stubru) op 23 Mrt 2020 om 3:33 (PDT)

 

Réné Lavice invites Levela

Réné Lavice, gastheer van de grootste drum-'n-bass show van Engeland op BBC Radio 1, nodigt deze week Levela uit. Maandagnacht kan je de guestmix om 1 uur live beluisteren.

Reinier Zonneveld for WHO

Audio Obscura zamelt samen met vier DJ's geld in voor WHO. Op 24 maart sluit Reinier Zonneveld dit initiatief af met een live piano en synth concert van op de A'dam Toren. De stream gaat live om 17u15 en duurt zo'n twee uur, een waanzinnig sunset concert dus. 

The XX at Ancienne Belgique

Ancienne Belgique lanceerde met AB Canapé een geweldig initiatief. Elke dag halen ze een concert van onder het stof en de opnames hiervan gooien ze integraal online. Eerder vandaag kondigden ze al aan dat het op vrijdag aan The XX is. Wil je hun concert van 17 februari 2010 herbeleven? Tune dan zeker in. 

Zijn we iets vergeten? Jouw initiatief in deze lijst volgende week? Comment op Facebook of laat het ons weten!