Fuzz Five #82: Anakim

Anakim is resident-DJ in de Los Angeles based techno en houseclub Sound. Hiermee bevindt hij zich in het centrum van de underground scene van LA.

Hij releasete al singles op Desert Hearts Black, Einmusika Recording's EIN2, Mau5trap en vele andere labels. Verder speelde hij al op Coachella en opende hij eerder al voor Booka Shade. Hoog tijd om deze opkomende DJ eens aan de tand te voelen over zijn favoriete muziek. 

1. Davi - Lie Machine (Gorgon City Remix)

Ik ben al een tijdje geweldig fan van deze track. Het was al lang geleden dat ik zo'n euforisch gevoel kreeg van een remix. En zo'n aanstekelijke bassline dat deze heeft!

2. Colyn - Concepts Of Love (Original Mix)

Colyn brengt emotionele diepte en volwassenheid in zijn muziek, dat is iets wat niet veel artiesten bereiken. Mijn huidige favoriet van hem is Concepts Of Love. Dit lied raakt me op één of andere manier gewoon altijd. Wanneer ik ernaar luister, krijg ik altijd hoop dat alles wel goed zal komen, iets wat heel belangrijk is in deze omstandigheden. 

3. Enamour - Life In The Machine (Original Mix)

Ik ben heel trots dat ik Enamour een vriend mag noemen, hij heeft zichzelf echt overtroffen met deze track. Ik ben er zeker van dat deze overal gedraaid zal worden, eens de clubs terug mogen openen.

4. Yubik - Liquid Dreams (Original Mix)

Een spiritueel monster, zo kan je Liquid Dreams het best beschrijven. Wanneer ik hiernaar luister, beeld ik me in dat ik verdwaal in een prehistorische jungle, volledig omringd door het onbekende. Ik kan niet wachten om deze uit te testen in één van mijn sets. 

5. Delhia De France - Friend: Kalypso (Fur Coat Remix)

Deze is pure magie... Een hypnotischerende lokroep, een geweldige stem je meesleurt in de track, om je helemaal wakker te schudden met sinistere, intergalactische drop. Zonder twijfel mijn favoriet van de voorbije zes maanden.