Drie liveshows voor een solorave #2

Een virus (waarvan we de naam liever niet meer uitspreken) maakt het ons de komende tijd onmogelijk om uit ons kot te komen. We vonden er dus niets beter op om jullie wekelijks te overstelpen met onze favoriete livestreams. Blijf in uw kot, stay safe, have fun!

1. Mall Grab | Boiler Room x Streaming From Isolation #2 

Boiler Room maakt van deze isolatie perfect gebruik om hun concept nog verder uit te bouwen. Op 19, 20 en 21 maart lieten ze drie bekende DJ's een set draaien van thuis uit, aangevuld met sets uit het archief. Op 20 maart was het de beurt aan Mall Grab, de andere sets vind je op hun website

2. FKJ live @ Salar de Uyuni in Bolivia for Cercle

Op het YouTube-kanaal van Cercle vind je een schat aan livestreams, maar deze van FKJ wouden we in het bijzonder uitlichten. In de video zie je hem spelen op een meer en waan je je meteen op vakantie. Ideaal om toch even bij weg te dromen. 

3. Drumcode Indoors Livestream 2020 | Beatport Live #StayHome

Beatport sloeg op 20 maart de handen in elkaar met Victor Ruiz, Bart Skils, Wehbba, ANNA en Alan Fitzpatrick. Maar liefst vijf uur lang streamden ze live vanop het officiële YouTube-account. Voor zover wij weten bleef het bij deze ene keer, maar wij zouden geen nee zeggen tegen een tweede editie.