Drie liveshows voor een solorave #4

Een virus (waarvan we de naam liever niet meer uitspreken) maakt het ons de komende tijd onmogelijk om uit ons kot te komen. We vonden er dus niets beter op om jullie wekelijks te overstelpen met onze favoriete livestreams. Blijf in uw kot, stay safe, have fun!

1. Netsky x Studio Brussel - Café Quarantaine

Een set die niet mocht ontbreken in dit lijstje, was toch zeker die van Netsky bij Studio Brussel. Naar aanleiding van nieuwe single I See The Future In Your Eyes draaide hij een set aan elkaar in Café Quarantaine, maar het was niet Netsky zelf die met de aandacht ging lopen. Die eer was weggelegd voor de enthousiaste danser die kijkers konden spotten uit het raam van de drum-'n-bass DJ. 

2. AliA x Kiosk Radio

In de vroege zaterdagavond zorgde AliA voor de sfeer in uw huiskamer. Voor Kiosk Radio selecteerde de Leuvense DJ haar favoriete plaatjes om de quarantaine door te komen. 

3. blackwave. Twitch Sessions

Een goede week voor de Belgische muziek, want ook onze derde livestream is er eentje van eigen bodem. blackwave. organiseert zowat vier keer per week een livestream op Twitch, waarbij ze zelf muziek maken, samen met fans een online game spelen of een babbel doen met hun manager. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft in hoe het er echt aan toegaat in de muziekwereld. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door blackwave. (@blackwavedot) op 29 Mrt 2020 om 9:15 (PDT)

Artiesten in dit artikel
Tags