DGTL gaat DIGITAL

DGTL biedt dit weekend een deel van hun line-up DIGITAL aan. Dit om toch nog een compensatie te bieden voor wat anders een zonovergoten editie van DGTL Amsterdam had geweest. 

Onder normale omstandigheden stonden we nu te dansen in de zon op NDSM in Amsterdam met een frisse pint bier in ons hand. Helaas besliste de quarantaine ervoor dat ons Paasweekend er flink anders uitzag. Om ervoor te zorgen dat ravers wereldwijd niets te kort komen, zorgt DGTL ervoor dat we toch nog onze dosis house en techno krijgen. 

Op het programma vandaag? Agoria, KiNK en Adriatique aan de Modular Stage, JP Enfant en KI/KI aan Generator en aan GAIN TBA kan je genieten van oa Working Titles (live). Dat DGTL niet enkel bekend staat voor hun stevige line-ups, weten we al langer vandaag. Ook op deze DIGITAL editie is het weer genieten van kunst, deze keer gecreëerd door FORM

Honger of dorst? Ook daar heeft het Amsterdamse festival aan gedacht. Speciaal voor inwoners van de Nederlandse hoofdstad leveren ze Kornuit aan huis. Woon je net iets verder? Dan kan je eten laten bezorgen via UberEats met een speciale kortingscode. 

Zin om te raven op jouw kot? Dan kan dat via deze link.

Ontdek meer...Festival Fever
Tags