Fuzz Radar #3

Een nieuwe week, dus ook een nieuwe lading muziek. Elke maandag selecteren wij de meest smakelijke maar minder voor de hand liggende releases van de afgelopen week. Volg ook onze Spotify afspeellijst waarin we onze ontdekkingen verzamelen. 

1. San Holo - in the end i just want you to be happy

Ook San Holo heeft dezer dagen net als wij allemaal wat tijd te veel. Om dit op te vullen, releaset hij elke week een nieuwe track. Deze week was dit in the end i just want you to be happy, eentje waarin we een zekere triestheid, maar toch ook een hoopvolle toon in herkennen. 

2. Essor - En France 

In onze zoektocht naar goede nieuwe technotracks stootten we op Essor, een Brusselse producer die onlangs zijn En France releasete op GLB Records. Hij vindt inspiratie bij artiesten als Dave Clarke en Jeff Mills.

3. Bon Iver - PDLIF

Om iedereen een hart onder de riem te steken in deze toch wel onzekere tijden, bracht Bon Iver PDLIF (lees: Please Don't Live In Fear) uit. Lyrics als 'There will be a better day' brengen een hoopvolle boodschap. 

4. Jamie xx - Idontknow

Jamie xx heeft duidelijk niets met melancholische teksten, hij zegt met de titel van zijn nieuwste release gewoon waar het op staat. Idontknow is er eentje voor in jouw fitnessplaylists want, wauw, wat een energie krijgen we van deze. Deze track beluister je trouwens ook het best met een hoofdtelefoon.

5. Finn - Trick Trick / Belle Theme

Naar eigen zeggen haalt Finn inspiratie bij genres als filter house, speed garage, UK hardcore en Detroit ghetto-tech, maar oordeel na het luisteren vooral zelf. Bij het bekijken van onderstaande videoclip begeven onze gedachten zich alvast naar meer exotische oorden. 

Ontdek meer...Fuzz Radar
Artiesten in dit artikel

Meer Fuzz Radar