Fuzz Radar #4

Een nieuwe week, dus ook een nieuwe lading muziek: elke vrijdag selecteren wij de meest smakelijke releases. Volg ook onze Spotify afspeellijst waarin we onze ontdekkingen verzamelen. 

1. FAISAL x Glints - Some Time Alone

FAISAL heeft een nieuwe single en hierop werkt hij samen met Glints. Gisteren kon je Some Time Alone al vervroegt beluisteren op Zoom, waardoor je kans kon maken op een kleine rol in de videoclip. Dit is trouwens niet de eerste keer dat dit duo samenwerkt, een tijdje geleden startten ze samen met vier vrienden uit de hiphopwereld het creatieve collectief Abbatoir Anvers op. 

2. C12 - Social Distancing 1.2

In deze onzekere tijden blijft Brusselse club C12 niet bij de pakken zitten. Elke twee weken brengen ze een selectie haarfijne muziek uit en ook de nieuwste editie is een mooie geworden. Deze bevat tracks van Datawave
Bleep SimulatorArsonist Recorder, Hadone, VFO89 en Cabasa.

3. The Caracal Project - Expresso

Twee weken terug spraken we al met deze opkomende Franse drum-'n-bass artiest (lees het interview hier terug) en deze week komt hij opnieuw met een gloednieuwe track. Voor Expresso haalde The Caracal Project naar eigen zeggen inspiratie bij future bass, recentere invloeden en artiesten als Burial

4. BRONSON - HEART ATTACK / VAULTS

BRONSON is het nieuwe project van ODESZA en Golden Features. Stiekem konden we deze twee tracks al horen op de nieuwste NO.SLEEP mixtape, maar op 29 april gooiden ze de tracks officieel online. En er is nog meer heuglijk nieuws: er komt een nieuw album aan en dat verschijnt op 17 juli. 

5. Portico Quartet - We Welcome Tomorrow

Met We Welcome Tomorrow breidt Portico Quartet een vervolg aan Memory Streams, hun album dat vorig jaar verscheen. Op deze nieuwste EP horen we opnieuw zowel meeslepende strijkers als heel erg minimalistische klanken. Deze groep laat zich niet vangen in labels en dat wordt ook nu weer duidelijk. 

Meer Fuzz Radar