Fuzz Radar #5

Een nieuwe week, dus ook een nieuwe lading muziek: elke vrijdag selecteren wij de meest smakelijke releases. Volg ook onze Spotify afspeellijst waarin we onze ontdekkingen verzamelen. 

1. Maxim Lany - Riding The Wave 

Net als vele andere producers, zit ook Maxim Lany niet stil tijdens deze vreemde tijden. Met Riding The Wave releaset hij een track die optimisme en zomer uitstraalt. Eentje waarop we maar wat graag een dansje placeren, zei het dan in onze eigen living. 

2. GRAHM - Easier

GRAHM is een gloednieuw elektronisch duo uit eigen land en een aanrader voor fans van Caribou en Weval. Met Easier brengen ze hun eerste single uit en volgende week verschijnt de volledige EP. Na het horen van deze track kunnen wij alvast niet meer wachten. 

3. Jon Hopkins - Meditations

Na album Singularity doet Jon Hopkins het opnieuw. Op Meditations neemt hij ons mee op een twintig minuten durende trip door ons eigen brein. Best niet luisteren als je bijna in slaap valt, wel als je jezelf even kwijt bent en op zoek bent naar innerlijke rust. 

4. Camo & Krooked -  Red Bull Symphonic LP

Eerder dit jaar besloten drum-'n-bass producers Camo & Krooked dat het tijd was voor een experiment. Samen met een volledig orkest werden talloze van hun bekendste tracks, waaronder Atlas en Watch It Burn, omgezet naar klassieke pareltjes, die ze begin februari live brachten in Oostenrijk. 

5. Durante - 13 Voices EP

Italiaanse deep house producer Durante brengt de zomer mee in zijn nieuwste EP. Op titeltrack 13 Voices horen we naast zwoele deuntjes ook de stem van HANA

Ontdek meer...Fuzz Radar

Meer Fuzz Radar