Fuzz Five #88 - Mosoo

De 88e Fuzz Five is er eentje van Jens Ooms aka Mosoo. Rechtdoorzeese percussies, energetische synths en melodische dieptes zijn de rode draad van de muzikale identiteit van deze Brabander. Een tijdje geleden te gast bij Jeroen Delodder op Studio Brussel en nu bij ons voor zijn allereerste Fuzz Five

1. Foreign Guest, Cook Strummer - (Yubik's Dancer In The Dark Remix)

Ik ben een enorme fan van zowel Yubik als van het Radikon label en deze remix laat meteen zien waarom. Super dikke percussie, warme bassline, dreigende synths, nonchalante vocal en een zuiderse vibe. Volledig mijn ding. Deze bij zonsondergang, nice! 

2. Totoray (Coloray  & Totta Chiavetta) - Everlasting Movement

Eerste release van Totoray, de samenwerking tussen Coloray en Totta Chiavetta en die is er meteen knal op. Die stem van Coloray herken je meteen, klinkt zo bombastisch en trekt je helemaal mee. 

Beeld je dit even in in een donkere club met een goed soundsystem, puur dansvloer materiaal. Ik speel hem wanneer het weer kan, sowieso! 

3. Leafar Legov - Alone 

Zeker één van mijn favoriete tracks van het moment die eind vorig jaar uitkwam op Giegling. Super warme en authentieke sound. Iets wat ik zou willen horen wanneer ik zelf op de dansvloer sta. Ik keek al enorm uit naar zijn set op Paradise City...

Laatste weken hoorde ik hem ook in livestreams van &ME en Adriatique. Ogen dicht en thuis dansen dan maar.

4. Bicep - Atlas 

Dit is niet erg origineel he? Maar hoe doen ze het toch steeds?! Super catchy gewoon, veel meer hoef ik er niet aan toe te voegen.

Ik heb hier mijn laatste 'Selects' episode mee afgesloten. Opgenomen op een zondagmorgen, net wanneer ik deze had ingemixed en ik klaar was met opnemen kwam de zon stevig opzetten in mijn woonkamer. Kippenvel tot en met, alles viel op zijn plaats op dat moment. 

5. Pachanga Boys - Time

Dit moet wel mijn all time favorite zijn dus die mag zeker niet ontbreken. Ik hoorde ze de eerste keer toen Joris Voorn ermee afsloot op (ik denk) Tomorrowland 8 jaar geleden en dat moment vergeet ik nooit. Instant verliefd.

Ik betrap me er de laatste weken meer en meer op dat ik deze echt veel opzet. Vijftien minuten lang pure schoonheid en meestal dan nog eens vier of 5 keer na elkaar dus dan ben je al snel anderhalf uur verder. Ik doe dat vaak om lange afstanden te lopen, werkt super goed! Misschien doe ik hier nog wel iets cool mee! (Hint)

Ontdek meer...Fuzz Five
Tags