Fuzz Mixtape Series: WLC

De 8e Fuzz Mixtape is er eentje van Curfew resident en WeZienWel label-baas, Thomas Lambrechts aka WLC. Een drie uur durende trip doorheen zijn hoogsteigen lockdown-jungle werd gisteren exclusief uitgezonden via onze Facebook-pagina. De recording van zijn set is vanaf nu te beluisteren op soundcloud. Verwacht een eclectische selectie gevuld met wereldse grooves, opzwepende piano riffs en kosmische synth power. 

Naast zijn activiteiten als DJ maakt Thomas ook deel uit van de event-organisatie Curfew en speelt hij een belangrijke rol binnen de rangen van WeZienWel. Een nieuwbakken record label met momenteel twee releases op de teller. De eerste was een collaboratie tussen LXNGTN en Fares, de volgende met Maxmoody in de hoofdrol staat gepland voor 18 juni. 

Vandaag dropte Thomas nog een snippet van een track die hij maakte als eerbetoon aan detroit-legende, Mike Huckaby. Waarom? "Ik deed een spontane lockdown-jam met een vriend van mij, Otto Mich aka Michel Haspeslagh. Hier kwam een enorm coole piano riff uit die ik gewoon in een track moest verwerken. Plus, Mike verdient gewoonweg een eerbetoon", vertelde hij ons. Misschien wel leuk materiaal voor de derde WZW-release? U oordeelt zelf maar. 

Ontdek meer...Mixtape Series
Artiesten in dit artikel
WLC