Kompass heropent als Kompass Terrass vanaf 10 juni

Vanaf 10 juni opent Kompass terug de deuren. Niet om te feesten in donkere zalen, wel om te genieten van hun terras.

Café's en restaurants gaan terug open vanaf maandag 8 juni, maar het Belgisch nachtleven ligt nog zeker voor enkele weken of zelfs maanden stil. Voor veel clubs is het dus zoeken naar creatieve oplossingen om inkomsten te verzekeren.

Zo opent Kompass vanaf woensdag 10 juni een terras naast hun gebouwen. "Laten we duidelijk zijn: we organiseren geen feestjes" weet Jens Grieten van Kompass. "We willen in deze situatie gewoon een manier vinden om opnieuw een connectie te vinden met ons publiek".

In tegenstelling tot andere café's, zal het wel vereist zijn om een reservatie te maken voor groepen met maximum 8 personen. Iedere groep zal een plaats toegewezen kregen, in afgebakende zones met minstens anderhalve meter van andere groepen. 

Het zou een zonde zijn geen gebruik te maken van onze grote buitenruimte
Jens Grieten / Kompass

Kompass Terrass zal open zijn van woensdag tot en met zondag en sluit om 1 uur 's nachts. Desondanks het geen echte clubbeleving zal zijn, zal er een selectie dj's uitgenodigd worden die voor de nodige sfeer zullen zorgen. Zo zijn Nico Morano, Bafana, Jeroen DelodderRed D al aangekondigd om de plaatjes te verzorgen.

Reserveren kan via deze link.

Ontdek meer...Club
Artiesten in dit artikel