Festihof organiseert minifestivals in jouw tuin

Bijzondere tijden vergen bijzondere oplossingen moeten ze gedacht hebben bij Festihof. Zij organiseren  voor één dag een festival in jouw tuin.

Dit jaar is een echte festivalzomer in ons land onbestaande. Daarom kwamen Yannick Van Royen, de man die licht en klank voorziet op o.a. Paradise City en Yves Massignani, gekend van Contrair en Hush Hush, met een coronaproof concept: Festihof.

'Toen het duidelijk werd dat geen festivals mochten plaatsvinden, ontstond het idee de festivals naar de mensen te brengen'

Yves Massignani

Eenvoudig uitgelegd komt het erop neer dat zij deze zomer in jouw tuin een waar minifestival in elkaar boksen met licht, geluid, decoratie, drank, eten en ja, zelfs ook de line-up. Het enige wat je zelf moet voorzien is dat je pelouse gemaaid is.

Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo moet het een tuin van een vrijstaande woning betreffen, zodat ze gemakkelijk hun materiaal kunnen uit- en inladen en de tuin ook groot genoeg is om voldoende afstand te kunnen voorzien tussen gasten. Om 22:00 uur sluiten ze het feest af.

Nu er steeds grotere bubbles toegelaten worden is het concept dus volledig in regel met de huidige maatregelen. Ze voorzien voor elke deelnemer ook een mondmasker en handgel.

Zelf een festival in je hof? Check dan zeker hun Facebookpagina of website.