Fuse opent zomerterras op Tour & Taxis

Na Kompass, kiest ook Fuse voor een zomerterras op het terrein van Tours & Taxis. Natuurlijk met aandacht voor alle "social distancing" en veiligheidsmaatregelen. “Zoals alle clubs en festivals kunnen onze normale activiteiten niet doorgaan door de coronamaatregelen,”
aldus Andy Walravens, verantwoordelijke bij Fuse.

“En omdat wij geen buitenlocatie hebben om activiteiten te organiseren, gingen wij op zoek met het Brussels Gewest naar een oplossing. Het team van Tour & Taxis bood ons een prachtige openluchtlocatie tussen hun gebouwen aan.”

Het zomerterras zal onder de naam "Plein Air by Fuse" door het leven gaan en opent de deuren op donderdag 9 juli. Cocktails, foodtrucks en dj-sets of live optredens van Belgische artiesten zullen de groene oase in de industriële setting vervolledigen. In de eerste week is het onder andere aan AliA, Lola Haro, DTM Funk, Pierre, Innershades en blackwave. Elke week wordt er een nieuw reeks aan namen aangekondigd. 

Fuse nodigt ook culturele organisaties uit om hen te steunen in deze harde tijden. “Niet alle organisaties hebben het vermogen om uit het niets activiteiten op te starten. Daarom laten we lokale muziekorganisaties
zoals C12 en Moodfamily - en in de komende weken nog een pak anderen - onze zomerbar hosten. Niet alleen muziekorganisaties, maar ook andere Brusselse kunstenaars (graffiti, fotografie, beeldende kunst…) krijgen de kans om hun kunnen te tonen. Zo krijgt iedereen een financieel duwtje in de rug om door deze moeilijke periode te komen.”

Meer praktische informatie en updates over de reserveringen kan je terugvinden op de site van Fuse.