Horst kondigt Restaurant Club & Sleeping concerts aan

Het is nog altijd onzeker of Horst Arts & Music Festival kan plaatsvinden en hoe het festival er dan uit zal zien. Vanwege de huidige omstandigheden werd de tentoonstelling vervangen door het alternatieve zomerprogramma: ‘Almost Together’. Dat zomerprogramma bestaat uit: Restaurant Club, Sleeping Concerts en Horst Lab

Restaurant Club vindt onderdak op een unieke locatie op de Asiat-site, een openlucht hal. Hier kan men genieten van artistieke performances en dj-sets aan een binnentuin met vijver. Horst tovert het diner van jouw bubbel om tot een speelse en interactieve avond. Het diner is van de hand van getalenteerde en lokale chefs David Schulpen en Geert de Mot. Iedere avond zal een andere unieke beleving worden. De muzikale en artistieke kant wordt gebracht door onder andere Lefto, Fatoosan, Lander Gyselinck, AliA & DTM Funk. 

Motor City Drum Ensemble​ & ​Diggin’ Dave​​Eppo Janssen ​&​ Ayco Duyster​, ​Amigo take-over met Bafana​ & ​Nosedrip ​&​ Asa Moto ​&​ Karawane​, ​Brihang​ & ​Korneel De Clercq​, ​Rrita Jashari ​& Kurt Overbergh​ zijn onder andere de bevestigde gasten voor augustus. Het volledige programma van augustus met bijhorende data wordt in de komende weken aangekondigd.

De slaap concerten die Horst deze maand laat plaatsvinden krijgen een volledig nieuwe dimensie. Artiesten worden uitgenodigd voor rustige, dromerige soundscapes en ambient dj-sets. Het publiek brengt er samen de nacht door onder de vleugels van de artiesten en worden 's ochtends verwend met een ontbijt. Het wordt een nachtje wegdromen en volledig ontspannen samen met je vrienden.

Horst zal dit jaar duidelijk anders zijn, maar daarom niet minder spectaculair en uniek. De volledige line-up en verder informatie is terug te vinden op de website van Horst.