Contrair lost volledige affiche voor "Contrair in Concert"

Het Antwerpse Noordkasteel was een stuk stiller deze zomer. Het 2-daags festival Contrair Open Air werd om bekende redenen noodgedwongen uitgesteld naar de zomer van 2021. Omdat de organisatie toch een gepast afscheid van hun festivalterrein wou organiseren - de site verdwijnt voor de Oosterweelverbinding - hebben ze "Contrair in Concert" in het leven geroepen.

Vier dagen lang - van 17 tot en met 20 september - worden we in de watten gelegd met een monumentale selectie live acts en DJ's, gepaard met een straffe licht- en visual show.

Charlotte Adigéry huldigt de unieke arena op donderdag in met haar excentrieke, minimalistische pop - en doet dat samen met Karel. Vrijdag staat dromerige nederpop op het menu met Elias Mazian, ondersteund door België's strafste selector Nosedrip en een ongetwijfeld indrukwekkende showcase van de enigmatische Victor De Roo. Op zaterdag zegeviert percussie met live-sets van Salon des Amateurs resident Bufiman (a.k.a. Jan Schulte, Wolf Müller), Esa  & Mim Suleiman. Antwerpen's eigen DTM Funk  houdt ons diezelfde dag warm met zijn selecties. De concertenreeks wordt soulful afgesloten op zondag met de jongens van blackwave. en Sunday Rose.

De maximum capaciteit voor openlucht concerten bedraagt nog steeds 400 personen. Tickets vliegen de deur uit - don't sleep. Au contrair!