Horst maakt programma Digital Lab bekend

Kunst-, architectuur- en muziekliefhebbers konden vorig jaar hun hart ophalen op Horst Lab, dat doorging op de Asiat-site in Vilvoorde. Op deze negendaagse reeks workshops en lezingen stond het stimuleren van creativiteit en het inspireren van jong talent centraal. Vorig jaar verwelkomde de organisatie een indrukwekkende lijst  van meer dan 75 namen, waaronder DTM Funk, Pim Thomas (founder Crevette Records) en Jonas Lion (hoofdredacteur van Red Bull Elektropedia).

De zomereditie van Horst Lab kon dit jaar uiteraard niet doorgaan, en dus ging de organisatie op zoek naar een nieuwe aanpak. Er werd gekozen voor een driedaagse, digitale variant van de oorspronkelijke Labs: Horst Digital Lab. Ondanks de verandering van aanpak en setting blijft de ambitie wel dezelfde: creativiteit stimuleren, debat op gang brengen en samenhorigheid creëren.

Horst Digital Lab, dat georganiseerd wordt in samenwerking met de KU Leuven en Nachtplan, zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 11 tot en met zondag 13 december. Enkele van de topics die aan bod zullen komen zijn de plaats die het nachtleven inneemt in onze maatschappij als geheel, en  de rol ervan in ons welzijn. Lutz Leichsenring, Souria Cheurfi (hoofdredacteur Vice België) en Cornelius Harris (eigenaar van Underground Resistance), om er maar enkele te noemen, behoren tot de deelnemers. 

Tickets kosten €35 en moeten op voorhand gekocht worden. Het volledige programma kan je hier vinden.