E.P.

ANNA - Artha

ANNA

ANNA - Artha

9
Releasedatum: 
16/09/2016

De Braziliaanse ANNA heeft een nieuwe EP klaar! Artha heet de tweeledige EP die sinds kort beschikbaar is op Tiga's label Twin Turbo.

ANNA is de laatste jaren enorm aan populariteit aan het winnen. Momenteel staat ze nog steeds in de techno top 10 van Beatport met haar remix voor het nummer Stanleys van Matador, die een tijdje geleden op de Ructions Remixes EP 2 uitkwam. Het zou ons niet verbazen als het nummer Artha ook binnenkort de techno top 10 komt binnentuimelen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat ANNA muziek uitbrengt op het label van Tiga. Eerder bracht ze al de EP’s Unstable Structures en Let Me Take You uit op Turbo Recordings. Nu volgt deze release op Turbo's sublabel Twin Turbo.

Het eerste nummer op de EP, genaamd Artha, is onze favoriet. Artha is een zwaar technonummer dat in de lijn ligt van artiesten als Agents Of Time en Mind Against. De donkere bassen in dit nummer worden aangevuld met een agressief klinkende synth, dit nummer zal live inslaan als een bom.

Terwijl Artha steunt op zware bassen is When It Rains een pak rustiger. ANNA maakte dit nummer naar eigen zeggen na het beluisteren van muziek van Âme, en dat is eraan te horen. De toon in When It Rains wordt bepaald door zweverige synths die naar een knappe climax toewerken. 

Met Artha levert ANNA een EP die al onze verwachtingen inlost. Vooral de titeltrack is van grootse klasse!