E.P.

ANNA - Haze Moon

ANNA
BeatportRukus • 2017

ANNA - Haze Moon

8
Releasedatum: 
30/03/2017

De Braziliaanse technoqueen ANNA brengt binnenkort een nieuwe EP uit! Ze zal deze EP, die Haze Moon heet, uitbrengen op Rukus, het label van Matador. Eerder blies ze ons al omver met tracks als Artha en Odd Concept, die het beiden tot in de Beatport top 10 schopten.

Haze Moon zal bestaan uit twee tracks van ANNA zelf, die Far Beyond en Haze Moon zullen heten, en uit twee remixes van de hand van Marc Houle en labelbaas Matador

Titeltrack Haze Moon opent meteen behoorlijk zwaar, toch blijft deze uiteindelijk meer tegen de vlakte en is het pas in de break dat wij echt beginnen genieten van deze song. 

 

Matador, eigenaar van Rukus, leverde zelf een remix van het nummer Haze Moon. De Duitser gaat behoorlijk op de rem staan en gaat meer richting minimal. Zware bassen maken plaats voor lichte kicks terwijl het zweverige aspect van Haze Moon wel behouden wordt. Persoonlijk verkiezen wij deze remix boven ANNA's originele versie. 

De original van Far Beyond  is er dan weer wél plat op. Hetzelfde duistere aura waar Artha en vooral Odd Concept in baden is ook in dit nummer sterk terug te vinden. Zonder ooit gebruik te maken van harde bassen à la Drumcode slaagt ANNA er toch in een stevige track te maken, die ons qua stijl doet denken aan pakweg Agents Of Time of Recondite

De Canadees Marc Houle kreeg de eer om deze track te mogen remixen. Hij schakelt een versnelling lager dan het origineel en steekt Far Beyond in een minimaljasje. Ondanks dat zijn versie minder zwaar aandoet kunnen wij ook deze remix zeker smaken, de hyperactieve drumpatronen die door een resem filters worden getrokken doen het hem hierbij.

ANNA stelt ook bij deze EP niet teleur en bewijst nog maar eens wat een sterke producer ze is. Vooral Far Beyond is een track die wij niet snel beu zullen geraken.