E.P.

Arno Stolz - Movers

Arno Stolz

Arno Stolz - Movers

8
Releasedatum: 
14/09/2015

Weer een jonge snaak uit ons Belgenlandje die furore maakt. Arno Stolz stond al langer bekend als 'die deejay waarvan Richie Hawtin wel eens een plaat op legt', maar hij is meer dan dat. Deze week ligt zijn Movers EP in de digitale rekken, uitgebracht op het Aella-label van Hermanez, en naar eigen zeggen het begin van heel wat nieuw werk. 

Het titelnummer Movers begint alvast veelbelovend. Het is halsreikend wachten op de eerste climax, die er pas na twee minuten volledig door komt. Ja, dit nummer zien we wel gedraaid worden op menig beachparties in Ibiza. Het heeft een leuke beat en blijft lekker doorgaan. 

Ipema, een plaat die hij op Floorfiller invites Reboot al eens op het publiek losliet, gaat volledig in die stijl verder. Het nummer heeft wel iets meer cachet en bass, wat het meer schwung geeft dan het voorgaande nummer.

Vas-Y is het laatste nummer in de rij. Een leuke vocal, een indringende beat en zon, meer heb je niet nodig voor deze plaat. Roep soms eens 'Vamos!' en je bent helemaal mee. Deze laatste is echt wel een mooie plaat. Het heeft echt alles, is mysterieus en geeft een echt clubgevoel. Stiekem is dit onze favoriet. Als we echt moeten kiezen dan. 

Wij kijken uit naar een volgende release van dit jonge talent! 

Artiesten in dit artikel

Gerelateerd