E.P.

Funkerman & The Voices - Forbidden Ritual

Funkerman

Funkerman & The Voices - Forbidden Ritual

7
Releasedatum: 
01/06/2015

Er is er eentje productief bezig in 2015! Noorderbuur Funkerman is met deze Forbidden Ritual EP al aan z'n derde EP in een half jaar bezig, maar bewijst dat de kwaliteit daarom niet noodzakelijk hoeft in te binden.

Na The Masterplan en Foolish Game lost de Nederlandse producer nu dus zijn Forbidden Ritual EP, en dat net op tijd voor de aanstormende festivalzomer. En of de tracks daarvoor geschikt zijn!

Zo mikt Dancing For Sunshine met tribal percussie en al even tropische stammengezang duidelijk op een dansende massa. Meer dan een rechttoe rechtaan electrolijntje en enkele subtiele filters zijn er vervolgens niet nodig om dit nummer af te werken. Enkel de brug halfweg kon scherper uit de hoek komen.

Zelfde aanpak in titletrack Forbidden Ritual: aanvankelijk echoën junglegeluiden doorheen de intro maar eens de clubdrive op gang komt, valt die niet meer stil. Higher pakt dan weer uit met lijnen percussie en drums. Deze track is minder hitjesmateriaal, maar kan wel handig dienen als dj-tool.

Funkerman speelt deze zomer nog op Outsiderz en Tomorrowland.

Funkerman weet perfect de grens op te zoeken waar de club eindigt, en het zomerse Ibiza begint. Zonder toegevingen te doen aan eender welk genre, levert hij een erg aangename én dansbare EP af.

Artiesten in dit artikel
Tags